Bodø sentrum med nordlandsbåt i forgrunnen.

Bodø

Bodø by er kompakt og urban, og i umiddelbar nærhet til fantastisk natur. Som student i Bodø blir du del av en kultur-, kunnskaps- og teknologiby der ulike miljøer samarbeider om å løfte store satsinger innen byutvikling og kultur. For eksempel ble Bodø kåret til Europeisk kulturhovedstad i 2024, og Stormen konserthus er i verdensklasse! Bodø kan løfte store utviklingsprosjekter, men er også oversiktlig slik at du blir kjent med byen og ditt faglige miljø.

I Bodø finner du flere store teknologibedrifter, og UiTs IT-utdanninger på bachelor- og masternivå foregår i tett samarbeid med nærings- og arbeidsliv. Bodø har også ca. 60 studieplasser innen medisin ved Nordlandssykehuset. I tillegg har Nord universitet sitt hovedsete i Bodø, med ca. 3000 studenter, så her blir du ikke alene om å være student!

UiT Campus Bodø finner du i Posthusgården, Havnegata 9, midt i sentrum.

Bilde fra Instagram
Bilde fra Instagram
Bilde fra Instagram
Bilde fra Instagram
Bilde fra Instagram
Bilde fra Instagram

Studentliv i Bodø

Følg våre studenter på sosiale medier for å få et innblikk i hvordan det er å være student i Bodø! Her deles våre gode tips og nyttig informasjon, og du kan stille spørsmål om alt du måtte lure på.

Noe du lurer på? 

Har du spørsmål om UiT i Bodø? Send oss gjerne en e-post, kontakt oss gjennom sosiale medier eller ring til vårt hjelpsomme servicetorg!

Telefon

+47 77 64 40 00

E-post

studieinfo@hjelp.uit.no

Sosiale medier

Facebook
Instagram