Illustrasjonsbilde

UiT Skrivesenteret

UiT Skrivesenteret English flag

to studenter studerer sammen og skriver

UiT Skrivesenteret er et gratis tilbud om skriveveiledning til alle studenter på alle studiesteder ved UiT. Vi tilbyr veiledning i akademisk skriving på norsk og engelsk, for studenter fra 1.semester til masternivå. Kom gjerne innom i åpningstidene om du har spørsmål eller vil diskutere et skrivearbeid du er, eller skal i gang med.

I tillegg til individuell skriveveiledning har vi også skriveverksteder i tema som Argumentasjon, Struktur, Utvikling av prosjektskisse, Litteraturgjennomgang, Etisk kildebruk med mer. Om du ønsker et skreddersydd kurs for din studentgruppe, ta kontakt med skrivesenterets prosjektleder.

UiT Skrivesenteret er ikke et tilbud om korrekturlesning av oppgaver, men en ressurs, der vi i dialog finner styrker og utviklingspotensial i studenters akademiske tekstarbeid.

Hvordan bestille veiledning?

Du kan komme innom, eller avtale å møte oss ved å bestille time. Velg alternativet “Veiledning”. Her kan du velge mellom fysiske og digitale veiledninger, på norsk eller engelsk.

I kommentarfeltet ber vi deg fortelle oss om:

  • Studieretning og år 
  • Hva du ønsker hjelp med 
  • Oppgavetekst 

Kontakt oss i god tid før du skal levere, gjerne på epost skrivesenter@uit.no. Vi blir gjerne med på idémyldring og gir tilbakemelding på struktur, diskusjon, kilder og språk (ikke korrektur). Sett av god tid til å jobbe med oppgaven din etter du har fått tilbakemeldinger fra oss.

Skrivesenteret fokuserer på muntlig veiledning - da enten over Teams eller ansikt til ansikt - slik at vi kan ha en åpen og hyggelig dialog med deg som student. Dersom du av personlige årsaker heller ønsker å få skriftlig tilbakemelding kan dette legges til rette for.

Vi ser fram til å møte deg og bli kjent med ideene og tekstarbeidet ditt. Velkommen!

Om oss

Vi som jobber ved UiT Skrivesenteret har erfaring i dialogisk skriveveiledning og har som mål at du skal få best mulig veiledning på arbeidet du er i gang med. Bruk oss gjerne når du vil diskutere en idé, et utkast eller ei faglig utfordring du har foran deg. Du kan bruke skrivesenterets skriveveiledere flere ganger i løp av semesteret. Målet vårt er at du i dialog med oss utvikler deg til å skrive godt og levere et klart og selvstendig tekstarbeid.
 

Kontaktinformasjon

Du finner oss i 2. etasje på Kultur- og Samfunnsfagsbiblioteket på Campus Tromsø. Se Mazemap.

Vi er åpen ukedager kl. 12:00-16:00. Tirsdager stengt.

Du kan også kontakte oss på epost skrivesenter@uit.no eller sosiale medier:

Sist endret: 16.04.2024
chat loading...