Lørdagsuniversitetet: Fortidens, nåtidens og fremtidens sjømat

Jørn Berger Nyvoll

Lørdagsuniversitetet: Fortidens, nåtidens og fremtidens sjømat

Maten vi spiser er i kontinuerlig forandring. Enten for å sikre matsikkerhet med klippfisk, skape fornøyde barn med fiskepinner, eller å teste ut mattrender med sushi.
 
Men hvordan har sjømaten utviklet seg i Norge igjennom tidene? Og ikke minst, hvordan vil den utvikle seg?
Ta en sjømatfest med innblikk i historie, næringsinnhold og bærekraft med Lørdagsuniversitetet når vi gjester Sjømatfest 10 juni i Tromsø.
 
Når: 10 juni, kl 13.00
Hvor: Kystens hus, Straumen 2 etg
Tromsø

When: 10.06.23 kl 13.00–14.00
Where: Kystens Hus, Tromsø
Location / Campus: Tromsø
Target group: Ansatte, Studenter, Besøkende
Responsible: Egil Bye Damsgård
Add to calendar