15.11.2021, 18:30: På grunn av smittesituasjonen i Tromsø vil konferansen gjennomføres digitalt. Alle påmeldte vil få mer informasjon. 23.11.2021, 12:15:  Nå er alle Zoom-lenker til alle sesjoner lagt inn i programmet. Lenkene ser du ved å klikke deg gjennom følgende kjede: program--> sesjon --> abstract --> scroll nedover i abstracten-->zoom. Flere enn de opprinnelig påmeldte er velkommen til å delta, men vær OBS på at Zoom har en begrensning på 500 deltakere per sesjon." /> 15.11.2021, 18:30: På grunn av smittesituasjonen i Tromsø vil konferansen gjennomføres digitalt. Alle påmeldte vil få mer informasjon. 23.11.2021, 12:15:  Nå er alle Zoom-lenker til alle sesjoner lagt inn i programmet. Lenkene ser du ved å klikke deg gjennom følgende kjede: program--> sesjon --> abstract --> scroll nedover i abstracten-->zoom. Flere enn de opprinnelig påmeldte er velkommen til å delta, men vær OBS på at Zoom har en begrensning på 500 deltakere per sesjon." />

UiTs utdanningskvalitetskonferanse

Prorektor for utdanning Kathrine Tveiterås og seksjon for forskning og utdanningskvalitet har gleden å invitere alle våre undervisere og forskere til UiTs nye årlige utdanningskvalitetskonferanse.

15.11.2021, 18:30: På grunn av smittesituasjonen i Tromsø vil konferansen gjennomføres digitalt. Alle påmeldte vil få mer informasjon.

23.11.2021, 12:15: 

Nå er alle Zoom-lenker til alle sesjoner lagt inn i programmet.

Lenkene ser du ved å klikke deg gjennom følgende kjede: program--> sesjon --> abstract --> scroll nedover i abstracten-->zoom.

Flere enn de opprinnelig påmeldte er velkommen til å delta, men vær OBS på at Zoom har en begrensning på 500 deltakere per sesjon.

Gjennom konferansen har vi lyst til å skape en fast arena for vitenskapelige ansatte for kunnskapsutveksling, erfaringsdeling og læring på utdanningsområdet.

Programmet vil åpnes med en tankevekkende keynote ved academic developer & senior lecturer Katarina Mårtensson (Lund Universitet) med tema "Developing a quality culture through the scholarship of teaching and learning".

Programmet vil også inneholde en fordypning bestående av tre konferansespor for enhver interesse: et om emne- og studieplanutvikling (curriculum design), et om pedagogiske innovasjoner og et om utvikling på utdanningsområdet (såvel egen karriereutvikling som utviklingsprosjekter).

Detaljert program finner du her

Frist for påmelding er 10. november.

Velkommen til utdanningskvalitetskonferansen!

When: 29.11.21 kl 09.00–16.30
Where: Aud 1 - Teorifagbygget 1
Location / Campus: Tromsø
Target group: Ansatte, Inviterte
Contact: Angelica Matveeva
E-boastta: angelica.matveeva@uit.no

Registration
Deadline: 10.11.2021
Deadline has been reached. Sorry
Add to calendar