Tyvstart på Forskningsdagene: «Du treng ikkje være så flink»

Illustrasjons-/bannerbilde for Tyvstart på Forskningsdagene: «Du treng ikkje være så flink»
Mostphotos

Sander kom til Linda for terapeutiske samtaler for over tre år siden. Sanders plan var å ha to samtaler for så å kunne si at dette ikke fungerte. Dårlige erfaringer fra tidligere gjorde at Sander hadde absolutt null tillit til terapeuter eller til at terapeutiske samtaler kunne fungere. Det gikk ikke helt etter planen, og to samtaler ble til mange.  

Linda Brinchmann er vernepleier og nå universitetslektor ved Institutt for vernepleie. Hun og Sander Tore Takøy Johansen etablerte en god relasjon som etter hvert førte til foredraget «Du treng ikkje være så flink». I dette foredraget snakker de om sine erfaringer knyttet til tillit og relasjonsbygging. I tillegg har de valgt å forske sammen for å eventuelt finne ut hva i relasjonen er det som fungerer. Det er ikke tvil om at relasjoner er viktige, men hva er det i relasjonen som gjør at det fungerer?

Ved å mikse egne og andres erfaringer med egen forskning, presenterer de her et foredrag der alle som jobber på arenaer hvor relasjoner og tillit er viktige kan kjenne seg igjen. 

Gjennom å dele erfaringer, felles refleksjon og bruk av humor, formidler de at «Du treng ikkje være så flink» for at relasjonen skal oppleves som god.  

When: 10.09.24 kl 09.00–11.30
Where: Stort auditorium
Location / Campus: Harstad
Target group: Ansatte, Studenter, Besøkende
Contact: Linda Brinchmann
Phone: 77645135
E-boastta: linda.brinchmann@uit.no
Add to calendar