Grønn onsdag

Illustrasjons-/bannerbilde for Grønn onsdag

Grønn onsdag
DNT Harstad og Omegn arrangerer gjenbruks dagen Grønn onsdag i samarbeid med UiT- Norges arktiske universitet & Samskipnaden.

Gratis
Av DNT, Samskipnaden & UIT 

Har du en delvis slitt fjellbukse? En litt for stor allværsjakke? Eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker?

Enorme mengder sports- og friluftsklær kastes daglig, og vi ønsker å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes. Grønn onsdag er en nasjonal byttedag der DNT legger til rette for et stort bruktmarked for fritidsutstyr. Fritidsutstyret kan være brukt, men i orden!

Konseptet fungerer som følger:

Vi setter opp en bytte/salgsbutikk i aulaen på universitetet. Du kan SELGE eller GI BORT fritidsutstyr. Skal du SELGE fritidsutstyr merker du produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Vi deler ut vippslapper!

Du bestemmer prisen selv. Du kan velge om du ønsker å være der dagen det foregår, om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt, eller la fritidsutstyret være til utstilling uten at du er tilstede.

Arrangementet i Harstad finner sted: UiT- norges arktiske universitet i Harstad ONSDAG 10.04.24 Tid: 16-19

Det blir innlevering av fritidsutstyr i UiT- garasjen ved store parkeringsplassen: mandag 8.4 kl. 10-14 tirsdag 9.4 kl. 18-20

Oppdatering kommer: Grønn onsdag- brukt fritidsutstyr til bytte og salg | Facebook

OBS: Alt som ikke blir solgt MÅ HENTES INNEN KL 19:15 på selve arrangementsdagen - hvis ikke gis det bort til godt formål.

When: 10.04.24 kl 16.00–19.00
Where: Foajeen
Location / Campus: Harstad
Target group: Ansatte, Studenter, Besøkende
Responsible: Live Schjøtner Silester
Add to calendar