Verdensdagen for psykisk helse: Gratis foredrag med Annabell Stefanussen

Velkommen til foredrag med Annabell Stefanussen!

Er du lei av krangling hjemme, på jobb eller i skolen? Da bør du møte Annabell, kommunikasjonseksperten og forfatteren bak de superpopulære konseptene «Fredsarbeid i heimen», «Fredsarbeid på jobben» og «Fredsarbeid i skolen». Hun skal lære oss å snakke sammen – på ordentlig!
Med en unik kombinasjon av faglig tyngde og en sprudlende nordnorsk stil, vil Annabell dele sine beste tips for å håndtere konflikter og forbedre samarbeidet både hjemme og på jobb. Du får konkrete verktøy, gode historier og kanskje til og med noen aha-opplevelser.
Annabell gir oss 10 effektive kommunikasjonsprinsipper som garantert vil få deg til å lytte mer, snakke bedre, og løse problemer enklere. Og hvem vet, kanskje du til og med får en bedre dag på jobben eller mer harmoni hjemme? Kom og finn ut!
Foredraget er en del av Harstad sin markering av Verdensdagen for psykisk helse. Verdensdagen er en nasjonal befolkningskampanje som markeres over hele landet fra uke 39-42 hvert år. Målet for årets markering er å redusere ensomhet og utenforskap. Årets kampanje heter «Vi trenger å snakke mer sammen. #gi8minutter». Kampanjen oppfordrer til å sette av 8 minutter til å ringe noen du bryr deg om - hver dag. Det er enklere enn du tror, og betyr mer enn du aner.
Arrangementet er gratis og åpent for alle.
Dørene åpner kl. 1730 med kulturinnslag, etterfulgt av tale ved ordfører Kari-Anne Opsal. Etter foredraget vil Pårørendesenteret holde innlegg om viktigheten av å bry seg og snakke sammen, før vi avslutter kvelden med et kulturinnslag. Du treffer ulike fagmiljø på stands i foajeen på UiT.
Pårørendesenteret i Jonas Lie gate 7 holder åpent fra kl. 16-22 der alle er velkommen for samtale og støtte.
Arrangementet er et samarbeid mellom Bikuben RBS, Harstad Kommune, Mental Helse Harstad, Pårørendesenteret Nord med flere.
When: 08.10.24 kl 17.30–20.00
Where: Store auditorium, Havnegata 5
Location / Campus: Harstad
Target group: Ansatte, Studenter, Besøkende, Inviterte, Enhet
Responsible: Lisbeth Paulsen Bøe
Add to calendar