Forbedringsstimuli – UiTs forbedringsnettverk: «Bli med å løs vårt Escape room samtidig som du lærer mer om sløsing i arbeidshverdagen

Ruslan Nesterenko / Mostphotos.com

Velkommen til et nytt forbedringsstimuli. Denne gang inviterer vi til en engasjerende workshop der deltakerne får være med å løse vårt escape room “Unleash the Lean Mindset” og samtidig lære mer om sløsing i arbeidshverdagen.

Vi inviterer til en morsom og engasjerende workshop der målsettingen er at du som deltaker vil lære om grunnleggende Lean-tenking gjennom å delta i et escape room spill. Spillet går ut på å finne ledetråder og løse gåter for å komme seg videre og finne løsningen på en overordnet utfordring, med felles innsats og samarbeid i et lite team. Gjennom spillet vil du bli introdusert for flere «Lean-tema», og etter spillet vil vi utforske et av disse, nemlig ulike former for sløsing for å se hva det betyr i arbeidshverdagen. 

Denne gangen vil det dessverre ikke være mulig å delta digitalt på Forbedringsstimuli, og workshopen vil foregå på campus Tromsø. Det er også en plassbegrensing på 24 deltakere.  

Påmelding skjer gjennom denne siden, og det er først til mølla. Etter at du har meldt deg på vil du få tilsendt en møteinvitasjon.

Program

  • Velkommen til spillet
  • Spill: Escape room “Unleash the Lean Mindset”
  • Presentasjon og diskusjon om ulike former for sløsing i arbeidshverdagen
  • Oppsummering og avslutning

 

Velkommen!

When: 10.10.24 kl 13.15–15.00
Where: Sted kommer med møteinvitasjon
Location / Campus: Tromsø
Target group: Ansatte
Contact: Karin Eilertsen
E-boastta: karin.eilertsen@uit.no

Sign me up!
Add to calendar