Har du lyst å være med i studenthage i Holt Økopark?

Bli med i UiT studentenes bærekraftshage i Holt Økopark

BEGRENSEDE PLASSER TILGJENGELIG- MELD DEG PÅ! 

Vil du være en del av et spennende bærekraftsprosjekt i praksis? Vil du lære å dyrke mat i Arktis? Få hendene dine i jorden og bli en del av en voksende tverrfaglig gruppe for bærekraftsstudenter i Arktis! Du vil bidra til dialog rundt bærekraftsutdanning og en raskt voksende samfunnshage. 

 

Fyll ut en online søknad innen 10. mai: UiT Bærekraft Hage Applikasjon  

Kursing finner sted i den 600m2 store Økohagen som ligger midt i sentrum av Holt Økopark. I tillegg har UiT-studenter sin egen 100 m2 store hagetomt ved siden av.

 

Du vil motta mange personlige, pedagogiske og profesjonelle fordeler: 

En areal på 100 kvadratmeter kun for UiT-studenter som du får spise av!  Å være i naturen vil øke din mentale og fysiske helse, pluss at hagen har en fantastisk utsikt over Kvaløya (et av de beste stedene i Tromsø!)  Tilgang til ukentlige kurs og sosiale aktiviteter: hagearbeid og grilling, personlig utvikling, norsk språk, sosialt entreprenørskap (og mer!)  Et helt nytt fellesskap av venner, både norske og internasjonale, inkludert resten av medlemmene i hagen - dette er en fin måte å integrere på!  Et sertifikat for fullført deltakelse (GRATIS!) 

Hva du vil gjøre som deltaker: 

(Dette programmet varer fra 15. mai til 15. november og er for studenter som planlegger å være i Tromsø i sommer og/eller høst.) 

Delta i aktiviteten en gang i uken (ferier er unntak - vi forstår at du kanskje ikke kommer til å gjøre det hver uke, men det forventes at du deltar så mye som mulig).  Internasjonale studenter trenger å bli motivert til å lære norsk gjennom denne erfaringen, og alle kursene vil bli undervist på norsk, men ikke la deg skremme! Vi vil hjelpe deg å lære. Det vil være hjelpsomme guider som hjelper til med å lære og oversette.  Norske studenter må være motiverte brobyggere for internasjonale studenter til kulturen din, inkludert språket.  Partnerskap som et team i oppgaver for å plante, vedlikeholde og høste hagen.  Deltakelse i Fall Holt-festivalen i september  Fyll ut en online søknad innen 10. mai.

 

Målgruppe: Studenter
Studiested: Tromsø
Opprettet: 29.04.21 22:28