News
TOPdesk - Nytt saksbehandlingssystem for ITA I løpet av fredag 01.11.19 begynner Avdeling for IT å ta i bruk et nytt saksbehandlingsverktøy TOPdesk for håndtering av henvendelser fra våre brukere.
28.10.19

Ta alltid backup av lokalt lagrede filer / Always backup your locally stored files IT-avdelingen har registrert noen tilfeller der forskningsdata har gått tapt fordi harddisken har feilet, og data kun har vært lagret lokalt, uten sikkerhetskopi. Både maskiner med Windows og MacOS har vært berørt. IT-avdelingen vil oppfordre alle til alltid å ta backup av filene, og ikke bare lagre dem lokalt.
17.12.18

Tofaktorautentisering for e-post og Office 365 Onsdag 13. Juni aktiverer UiT tofaktorautentisering for innlogging på e-post og alle office 365 tjenester for ansatte. Tofaktor autentisering er når du i tillegg til brukernavn og passord benytter deg av en kode per SMS på mobilen eller bekrefter pålogging i en autentiseringsapp. Informasjon om dette og brukerveiledninger finner du på nettsiden Office 365 - Tofaktor autentisering
25.05.18

Office365 Office365 er Microsofts skybaserte produkt og samhandlingstjeneste som i tillegg til å inneholde alle de vanlige Microsoftproduktene (Word, Powerpoint, Excel etc.) også har støtte for skylagring (Onedrive), Deling av dokumenter og prosjekter (Sharepoint), kommunikasjon (Skype og Teams) med mere. Informasjon om tjenesten finner du her.
12.04.18


Newsletter:
Subscribe to IT support announcements. Subscribe / Unsubscribe