Gjesteforelesning: Imprinting social relations upon abstract spaces: theorizing process, positioning, and power.

Forskningsgruppen Space and Time in Education har invitert Nicholas Hardy, Ph.D., førsteamanuensis i sosiologi ved University of New Brunswick (Canada), til Tromsø for å holde gjesteforelesning om sosiale relasjoner og sted/rom.

Tittel på forelesningen er Imprinting social relations upon abstract spaces: theorizing process, positioning, and power.

Nicholas Hardy jobber med ulike temaer innen samfunnsvitenskapelig teori, nærmere bestemt marxistiske og post-marxistiske teorier, kritisk realisme, og sentrale begreper hos Michel Foucault. Videre har Hardy jobbet med materialitet som aspekt ved sosiale relasjoner, med utgangspunkt i kritisk realisme som metateoretisk rammeverk.

Etter forelesningen vil det være tid til spørsmål/kommentarer. Forelesningen strømmes, opptaket kommer til å være tilgjengelig ut semesteret.

Link til strømming: https://mediasite.uit.no/Mediasite/Catalog/Full/e6bceae6fc3e4a18ac63b84b753545d921

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
When: 08. October 2019 kl. 12.15–14.00
Where: SVHUM B-1003 (Breivika)