"Shut up and write"-seminar

Akademisk skrivesenter HSL inviterer til skriveseminar for å få ting gjort!

 
«Shut up and write»-seminar, eller «hold kjæft og skriv» som vi ville sagt i Nord-Norge, er en samling hvor formålet er å enten komme i gang med skrivingen eller få skrevet effektivt gjennom ved å strukturere tiden og sitte i et produktivt fellesskap. Tanken bak slike seminarer er at man får energi av å sitte sammen med andre som jobber, og at det legges til rette for at hver enkelt kan jobbe med egen tekst uten de typiske distraksjonene man ofte har.
 
Det mest produktive er hvis man jobber målrettet med en hjemmeeksamen, semesteroppgave, bachelor- eller masteroppgave, eller liknende. Hvis man ønsker noe å konkret å jobbe med er det også mulighet for å sende inn et utkast til Akademisk skrivesenter, som kan gi tilbakemeldinger du kan jobbe med under seminaret. Fristen for å sende inn et utkast til seminaret er 14. november kl 12:00. Innkast sendes til skrivesenter@hsl.uit.no - og merk e-posten med "shut up and write".
 
 
For at seminaret skal fungere er det viktig at alle er klare til å skrive når seminaret begynner, er stille under arbeidsøktene og logger av sosiale medier. I seminaret vil det være 50 min med skriving og stillhet, etterfulgt av 10 min pause. Midt på dagen vil det være en lengre lunsjpause. Hvis du ønsker å få lunsj servert ber vi deg om å melde deg på slik at vi vet hvor mye mat som trengs. Hvis du har noen restriksjoner i matveien, send mail til torhild.l.skillingstad@uit.no.
 
Vel møtt!
When: 20.11.17 kl 09.00–15.00
Where: SVHUM B 1003
Location / Campus: Tromsø
Target group: Studenter
Responsible: Torhild Larsen Skillingstad
E-boastta: torhild.l.skillingstad@uit.no

Registration
Deadline: 17.11.2017
Deadline has been reached. Sorry
Add to calendar